2018-01-20 Šeimų sporto šventė Laukuvoje

Written on .

2018 01 20Pasibaigus pirmam mokslo metų pusmečiui sausio 20 d. Laukuvos Norberto Vėliaus gimnazijoje jau antrą kartą buvo suorganizuota Šeimų sporto šventė. Į gimnazijos sporto salę atvyko 14 šeimų, kurios savo jėgas išbandė orientacinėse varžybose ir įvairiose linksmosiose estafetėse.

Džiugu, kad tėvai atrado laiko ir noro atvykti į šventę ir kartu su savo šeima praleisti laiką kartu. Savo pavyzdžiu jie moko vaikus, kaip smagiai ir aktyviai galima leisti laisvalaikį kartu.  Galutiniai šventės rezultatai pasiskirstė tokia tvarka:

I vieta – Račkauskų šeima;

II vieta – Petrauskų šeima;

III vieta – Petraičių šeima.

Papildomą rungtį – baudų metimo konkursą – moterų grupėje laimėjo Laura Mikutienė, vyrų grupėje – Darius Petraitis , vaikų grupėje - Edgaras Čivinskas.

Kiekviena šventėje dalyvavusi šeima buvo apdovanota padėkos raštais ir skruzdėlynais. Nuoširdžiai dėkoju šių varžybų rėmėjams: Šilalės r. savivaldybės merui Jonui Gudauskui, gimnazijos direktorei Raimondai Kauneckienei, seniūnui Virgilijui Ačui, Stasiui Mockui, Jūratei Digaitienei bei Nijolei Brazauskienei. Smagu, kad ši šventė tapo tradicinė ir mes kasmet susitinkame sporto salėje linksmai praleisti laiką ir išbandyti savo jėgas.

Kūno kultūros mokytoja metodininkė

Olga Jogminienė

Spausdinti